PC&Consoles

Editia de colectie Battlefield 1 costa… multi bani!

Battlefield 1 are de departe cel mai inspirat nume de pana acum din serie. Nu numai ca baga in ceata un potential client, cum a fost cazul lui Xbox One sau WiiU, dar se pare ca EA are ceva planuri marete cu acest titlu, preturile pentru varianta de colectie a jocului costand doar.. 219.99 de dolari.

Nu, nu am gresit suma, pretul este de 220 de dolari, pentru care primesti o statueta, a personajului principal, un steag, jocul intr-o cutie de metal, un pachet de carti de joc, un patch, continut aditional in joc, precum o arma, cutit si un pistol. battlefield-1

Daca pretul pare un pic cam prea mare, este pentru ca acesta este adevarul. Pentru editia de colectie TitanFall, adica aceea care iti oferea la pachet un robot cat casa de nu incapea pe majoritatea rafturilor, s-a cerut la data lansari pretul de 250 de dolari, dar in cazul respectiv era usor justificat. Aici, situatia este destul de simpla. Doresti sau nu sa cumperi o statueta a personajului principal pentru ca il indragesti atat de mult, esti liber sa faci asta. Totusi tindem sa credem ca pretul este destul de piperat pentru ceea ce ofera acest pachet.

Este foarte posibil sa vedem o situatie similara cu cea a lui Max Payne 3, unde au fost produse mai multe statuete ale lui Max decat s-au vandut in editiile de colectie, in GoodWill sau alte magazine acesta vanzandu-se cu cate 5 dolari bucata. Daca Max Payne a ajuns in situatia asta, ne intrebam ce pret va avea o statueta a unui soldat generic, de culoare, intr-un astfel de magazin? 2 dolari?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button