MORE

Editarea video pe Playstation 4 devine posibila!

Tu sau vreun apropiat ati folosit poate macar odata aplicatia PlayStation 4 SHARE ca sa puneti in evidenta ceea ce ati facut intr-un joc sau o faza senzationala posibila datorita unui bug. Ei bine, editarea video pe Playstation 4, este acum posibila, Sony implementand si functia de CUT.

Desi a fost lansat de ceva vreme, spre deosebire de modulul aparut in fotografii, nu am dat inca peste alte mostre, exceptandu-le pe cele produse de Sony. Oricum, nu conteaza, pentru ca Sony a adaugat noi caracteristici aplicatiei de editare video.

Pe langa teme, preseturi si imbunatatirea calitatii audio, a fost adaugata si abilitatea de a-ti aranja propriile clipuri. Dupa cum suna totul, acesta ar trebui sa fie un patch care sa merite timpul oamenilor ce prefera sa isi realizeze clipurile video pe consola in defavoarea utilizarii unui software extern. Nu stim inca in ce moment update-ul 2.0 de firmware (cel cu Share Play si exporturi pentru YouTube) pentru console va fi lansat. Poate vom primi foldere pentru aplicatii si teme personalizate.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close