GamingPC&ConsolesTech&IT

EDF 6 a fost anunțat, dar nu este singur

The EDF deploys

Presupun că sunteți un fan al seriei Earth Defense Force, altfel știrea aceasta nu are să vă intereseze prea mult.

Săptămâna aceasta au ieșit la iveală două lucruri foarte importante despre această serie, vom primi două jocuri EDF noi.

Primul dintre ele este o chestie mai caraghioasă ca de obicei, numită Earth Defense Force: World Brothers. Un soi de Minecraft-izare a seriei, la care totul arată mai pătrățos și mai colorat ca de obicei. Jocul acesta va fi disponibil de anul viitor pentru PS4 și pentru Switch.

Iar pe lângă el vom avea parte și de Earth Defense Force 6. Următorul episod din lunga serie despre cum poți salva un oraș întreg de la o invazie extraterestră prin distrugerea orașului. Din păcate, nu am să vă dau detalii despre joc, pe lângă anunțul său efectiv nu prea sunt alte informații disponibile. Dar îmi imaginez că va adăuga mai multe jucării care să vă permită să pocniți peste meclă furnici gigantice, OZN-uri, pe Godzilla, plus orice alt fel de insectă sau robot mai cat dintr-o navă spațială.

Dacă nu ați jucat până acum seria, tare vă recomand să încercați măcar EDF 4 când apare la o promoție pe Steam. Este o creație bizară, imperfectă, pe alocuri frustrantă, dar cretină în cele mai bune moduri cu putință.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button