GamingPC&ConsolesTech&IT

EDF 5 sosește pe PC luna aceasta

Din categoria „Jocuri despre care mulți habar nu au, dar câțiva vor rânji de la o ureche la alta când citesc asta”, am plăcerea de a vă informa că Earth Defense Force 5 nu va mai fi un joc exclusiv de Playstation 4 pentru mult timp.

Luna aceasta jocul va sosi în exclusivitate pe Steam, oferindu-vă din nou ocazia să cântați în cor cu o armată de nătărăi ce probabil vor muri din cauza voastră sau a unor insecte gigantice. În cazul în care nu sunteți la curent cu seria, EDF este o gogomănie din era Playstation 2 la care controlați un soldat într-o luptă împotriva unei invazii extraterestre, a cărei forță principală este reprezentată de furnici, viespi și păianjeni gigantici. Este un joc la care concepte precum „fizica” sunt destul de flexibile, iar adesea cel mai eficient mod de a „salva orașul” este de a-l nivela de la bordul unei fortărețe ambulante Balam. Este mai amuzant decât sună, în mare parte pentru că poate fi jucat în mod cooperativ, până și în split screen.

Varianta nouă a lui EDF adaugă… sincer, nu știu sigur ce adaugă, poate mai multe arme, poate mai multe tipuri de inamici. Știu sigur că va avea o tonă de misiuni, dar deja nu prea știu ce mai poți cere de la un joc în a cărui predecesor îl luai la pumni pe Godzilla.

Aveți mai jos un trailer care poate că va explica jocul mai bine decât pot eu. Și dacă vă întrebați de ce încă mai arată ca un joc de Playstation 2 la grafică, asta face parte din farmecul său.

[Overclock 3D]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button