GAMING

Ed Boon spune nu unui port MKX pentru PS Vita

Taticul seriei Mortal Kombat, Ed Boon, care acum se afla la carma proiectelor legate de tot ce inseamna MK, in cadrul NetherRealm Studios, a afirmat ca studioul nu va face o portare a jocului pentru Playstation Vita.

Cu toate ca in trecut au existat portari ale jocurilor realizate de acesta pe platformele mobile ale consolelor, atat GameBoy, dar si PSP, studioul se pare ca nu mai este interesat de platforma. Boon, intrebat pe Twitter de un utilizator daca este o sansa ca NetherRealm Studios sa realizeze o versiunea a jocului pentru Playstation Vita, creative director-ul MKX a raspuns clar si raspicat: „NU!”.

Vesti proaste din pacate, micutul Vita primind zero afectiune in ultima vreme, iar acum pana si Mortal Kombat a uitat de el. Pana la urma, chiar daca NetherRealm Studios nu se ocupa de un port de PS Vita, cine stie, poate Warner Bros. pun alt studio sa porterze jocul pentru consola, existand tot timpul si aceasta varianta. Plus, trebuie sa ne gandim ca Ed Boon si echipa lucreaza la DLC-uri in acest moment, cateva personaje noi fiind acum in dezvoltare

Un lucru este cert, NetherRealm Studios nu va superviza sau se va ocupa de un port Mortal Kombat X pentru Playstation Vita.

[@noobde]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close