PCȘtiri ITTECH

Ecranele Nvidia BFGD vor sosi abia anul viitor și vor fi foarte scumpe

Cu multe luni în urmă Nvidia ne prezenta o viziunea a unui posibil viitor în care vom avea cu toții ecrane imense, capabile să redea rezoluția 4K în format HDR, la 120Hz cu G-Sync. Acestea erau ecranele BFGD, care ai fi crezut că puteau fi deja cumpărate, dar curioșii vor trebui să își pună pofta în cui până anul viitor.

Conform informațiilor obținute de Hardware.info la Gamescom, aceste ecrane nu vor fi disponibile mai devreme de anul 2019. Data curentă estimată de lansare este undeva în primele trei luni ale anului viitor, iar prețurile sunt poate mai mari decât erau previziunile inițiale. Era destul de clar că un astfel de ecran va costa câteva mii de dolari. Două, poate chiar trei în cel mai rău caz… eh… este dincolo de cel mai rău caz.

Prețul care era vehiculat la Gamescom varia între 4000 și 5000 de euro. Ce e drept, veți avea parte de o experiență excepțională de gaming și nu numai pe un astfel de ecran cu o diagonală de 65 de inch… sau puteți să cumpărați o mașină nouă.

În viitor am putea vedea acest fel de monitoare la prețuri ceva mai acceptabile, probabil când tehnologia MicroLED va fi la fiecare pas, sau OLED va deveni viabil. Dar pare puțin probabil că acel viitor va sosi mai devreme de finalul deceniului următor.

[Videocardz]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button