Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ecrane Sharp pentru telefoane: o noua entitate

/
/
/
/
image
img

Ecrane Sharp pentru telefoane: gigantul tehnologic Sharp si-a constituit o noua entitate separata dedicata ecranelor de telefon.  Zvonuri care par destul de realiste, conform unor informații obținute de publicații precum Wall Street Journal și Reuters sugerează că o parte din Sharp va fi transformată… în producator independent de displayuri, într-o încercare de-a reduce măcar, într-un fel sau altul, scăderea constantă din ultimii ani a situației financiare.

Sharp ar urma să își transforme componenta sa producătoare de ecrane LCD pentru telefoane într-o entitate independentă. O confirmare din partea companiei încă nu a sosit, dar în cazul în care se va întâmpla, mutarea este interesanta. Luna viitoare Sharp va dezvălui planurile sale de restructurare, obiectivul fiind cel de a spori profitabilitatea, sau măcar de-a sta pe linia de plutire. Pe segmentul de ecrane pentru telefoane mobile, se așteaptă ca Sharp să echipeze o parte din următoare generație de iPhone, ce va fi anunțată în această toamnă.

Chiar dacă vorbim despre o companie cu o istorie de mai bine de un secol, ce vehiculează sume de zeci de miliarde de dolar anual, ultima vreme nu a fost tocmai prietenoasă cu Sharp, numai în 2012 compania terminând anul cu o pierdere de peste 4 miliarde de dolari. Este o miscare buna? Posibil, mai ales ca Sharp Aquos Crystal are un ecran destul de „clar” si mai ales care consuma mai putina energie confrom statisticilor. Cu 50% mai putina energie conform celor de la Sharp. Sa fie marketing, sa fie realitate, lucrurile sunt destul de limpezi, iar o ruptura este iminenta, daca este sa dam crezare celor doua publicatii. Iar daca zvonurile dintre parteneriatul Sharp – Apple sunt reale, acestia ar putea reveni pe harta producatorilor de panouri destul de repede.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar