Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Echipa

img

zonait.ro acoperă domeniul tehnologiei de la smartphones, PC-uri și componente hardware, pana la aplicații si jocuri,  în recenzii cuprinzătoare, teste comparative și știri livrate in timp real. Ne bazăm pe comunitatea noastră numeroasă și pasionată în deciziile noastre editoriale. zonait.ro este o platformă care include toate tipurile media, de la video și foto pana la text, și de la televiziune la social media. Emisiunea Zona IT difuzată pe TVR1, principalul canal al Televiziunii Publice din Romania, este prima de acest gen de la noi din țară și printre cele mai vizionate programe de profil.

Echipa:

Dan Cadar – Editor Coordonator 

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

 

Mariuca Mihailescu-Redactor Evenimente

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dar adiacent Zonei, site-ul electrozona.ro, dedicat segmentului de home appliances.

 

 

Mihai Andrei Ion – Redactor Tech, Webmaster

Am început cu un Pentium 2 la 250Mhz… pe care l-am overclockat. Astazi am un PC cu un procesor cu 16 nuclee fizice si 32 virtuale. Am crescut odata cu tehnologia, dar nevoia de a tweak-ui chestii nu m-a parăsit niciodată, ba chiar s-a extins în toate direcțiile: web design, rețelistică etc. Partea de publicistică tech a început prin 2014, odată cu site-ul de la Zona IT, la a carui realizare am contribuit direct și pe care îl administrez și acum. Tot atunci am început și primele incursiuni în lumea imaginii și montajului digital, chestii de care acum mă ocup în mod curent.

 

 

Iulian Mocanu-Redactor Stiri

Lucrez în domeniul știrilor despre jocuri și tehnologie din anul 2007, când activam la ArenaTV. Am promovat până la nivelul de realizator de conținut, până în 2010. De atunci am fost redactor de știri și producător de emisiuni la Games-Arena, subiectul fiind jocurile video. Din 2015 sunt redactor de știri pentru Zona IT, între timp lucrând și la emisiuni despre jocuri video pe canalul de Youtube GaminGHD și actualmente mai ocup poziția de redactor șef la Fundition Magtivities, prima revistă de pe Steem Blockchain.

Mihai Ginghina-Redactor Stiri

Prima tangență mai serioasa domeniul IT am avut-o la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, in 2003. Pasionat și critic al jocurilor video, am avut primul contact cu o comunitate mai mare de acest tip pe forumul Games-Arena, unde am ajuns moderator, iar ulterior administrator. In paralel, pentru o scurta perioada de timp, îmi administram propriul portal de stiri despre jocuri. Am parasit apoi acest domeniu in favoarea domeniului auto pentru urmatorii 10 ani. Din Iulie 2017 activez ca redactor de stiri la Zona IT, unde acopar preponderent produsele Apple, stirile despre securitate si pe cele de PC gaming.

Am început să scriu la 16 ani la un ziar local și de atunci nu m-am mai oprit. Eram un gamer casual, până m-am apucat serios de un MOBA și mi-am dezvoltat pasiunea pentru gaming. Am îmbinat jocurile cu filmul și am deschis un blog prin 2010 unde scriam recenzii. Prin 2015 m-am apucat serios de treabă la IGN, unde jucam tot ce prindeam și m-am apucat să scriu o emisiune de la zero. Trei ani mai târziu, am venit la Zonă unde sunt copilul echipei, dar pusă pe fapte mari. Scriu știri din industria de gaming și fac recenzii de jocuri.

 

 

 

Andrei Ene-Redactor Gaming

Mă joc de când mă știu și fac recenzii de jocuri… tot cam de atunci. Nu am preferințe de gen. Mă interesează în primul rând calitatea jocurilor și mai puțin mediul pe care le experimentez. Sunt un colecționar avid de jocuri atât în format digital cât și în format fizic, dar și de console retro, figurine, statuete, bundle-uri de colecție, orice are legătură cu gamingul în general și cu cel memorabil în special. Această pasiune m-a costat mult, la propriu și la figurat. Și nu ma văd abandonând-o prea curând.

 

 

Luise Vuiu-Redactor Stiri

Sunt colaborator al Zonei IT și pâna in prezent am scris știri pentru website, am realizat si filmat interviuri pentru emisiunea TV și am contribuit la dezvoltarea prezenței digitale a emisiunii în social media. Dar relația cu tehnologia a început mult înaintea acestei colaborări. Am experimentat domeniul jocurilor mobile in perioada în care am fost Marketing Manager la AMA Studios, când compania britanică activa în acest domeniu (2006-2008). De asemenea, am lucrat mulți ani în domeniul Internetului, ca marketer.

 

Vlad Tudorie-Redactor Tech

Vlad construiește sisteme organizaționale, împreună cu infrastructura pe care acestea se bazează. A ajuns să facă asta trecând printr-o sumedenie din rolurile tipice într-o companie, de la munca fizică la programare și design. Acum își dă seama că tot ce e făcut de mâna omului, într-o formă sau alta, e tehnologie. Vlad iubește tehnologia!

 

 

Ne puteti contacta folosind formularul alaturat.

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

This div height required for enabling the sticky sidebar