Echipa

Istoria este scrisă de cei care o trăiesc, iar noi suntem un echipaj de oameni care navighează într-un ocean de tehnologie. Fie că vorbim despre telefoane, calculatoare, dispozitive smart sau chiar și jocuri video, Zona IT este hub-ul principal de știri, recenzii, teste și editoriale de care ai nevoie pentru a fi la punct cu tot ce este nou în lumea tech.

Dan Cadar

Editor Coordonator

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Mariuca Mihailescu

Redactor Evenimente

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Andrei „Marinake” Marin

Redactor Gaming & Hardware

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Carol Zafiriadi

Redactor Stiri

Dacă m-ar fi întrebat cineva în copilărie care sunt eroii mei preferați, aș fi spus că sunt cei care scriu despre jocuri și tehnologie. Ani mai târziu, nu s-au schimbat prea multe, deci, pentru mine, breasla redactorilor IT este ca Peștera lui Batman. Țin mult la jocuri și la ceea ce se ascunde în spatele lor, dar nici nu putem uita de tot ceea ce ține de tehnologie și de inovațiile zilei de azi și de mâine.

Back to top button