MORE

Echipa responsabila pentru Project Ara nu este sanatoasa la cap!

OK, suntem un public intelegator, rabdator si mai ales rational, mai ales cand vine vorba de tehnologie noua pe care abia asteptam sa o tinem in maini. Asa si in cazul lui Project Ara, a carui echipa este pusa pe glume in ultima perioada, anuntand recent pe Twitter faptul ca… Project Ara intarzie pentru ca se destrama prea usor. Pana aici nimic nou, ieri netul vuind de aceasta stire, senzatia fiind ca „Google nu stie sa faca un sistem de prindere format din cleme”, asa cum au spus cativa colegi din presa internationala.

Acum, sa stam noi sa ii judecam pe acesti amatori de senzatie si gata de orice can-can, nu este treaba nostru. Echipa care are grija de Twitter-ul responsabil cu raspandirea informatiilor legate de Project este pusa pe glume, dorind cel mai probabil sa destinda atmosfera, mesajul intial fiind:

Sugerand ca telefonul nu se tine bine in balamale. Ce este de notat, este ca pana si Android Police au cazut in capcana celor de Ara, care de fapt doreau sa sugereze ca telefonul va renunta la magneti electro-permanenti, fara sa mai spuna si faptul ca acestia vor fi inlocuiti cu ceva mai bun. Acum, daca acesta este adevarul nu avem de unde sa stim, dar, cu certitudine nimeni nu le mai ia in serios mesajele pe Twitter dupa acest incident. Asta e clar.

[Twitter]

Related Articles

Back to top button