MORE

Echipa profesionista de Heroes Of The Storm batuta de… un bot!!!

Recent, nebunia cauzata de Watson si de faptul ca acesta poate sa gateasca acum, pare sa fi starnit un nou val de interes pentru inteligenta artificiala si ceea ce poata sa faca. Totusi, teoretic, atunci cand discutam despre jocuri si echipe de eSports lucrurile ar trebui sa fie mai serioase. Asta pana cand o echipa profesionista de Heroes Of The Storm si-a luat-o pe coaja de la inteligentul artificial al jocului!!! Intamplarea este cu atat mai hilara, cu cat nu este vorba despre o echipa de tier mic, ci chiar de… compLexity, una dintre echipele favorite la marele premiul.

In meciul dintre Cloud9 si compLexity, unul dintre jucatorii Cloud9, John Paul “KingCaffeine” Lopez,  a fost deconectat, in locul acestuia ramanand un bot, lucru care in general inseamna un singur lucru… moarte sigura intr-un meci de asemenea calibru, chiar si cateva secunde fiind pretioase.

Dar lucrurile nu au stat chiar asa. KingCaffeine, in timpul meciului a ales un campion de tip Tank, un Elite Tauren Chieftain, care are o abilitate speciala numita Moshpit. Problema cu aceasta abilitate ar fi ca ea este foarte greu de realizat de catre un jucator uman, dar pentru un bot este floare la ureche. Mai ales ca momentul in care a ales sa foloseasca aceasta abilitate a venit cand oponentii, mai exact trei dintre acestia, s-au napustit asupra lui sa il trimita in lumea celor pixelati.

Proasta alegere, avand in vedere ca abilitatea odata activata, ii face pe inamici sa danseze timp de cateva secunde, facand din acestia tinte facile. Mai jos puteti urmari exact cele petrecute. Avertizam ca urmeaza clipe hilare!

Articole asemanatoare

Back to top button