GamingPC&ConsolesTech&IT

Earthworm Jim revine

Din categoria „Lucruri pe care nu credeam că le voi mai avea ocazia să le rostesc vreodată”, în curând veți putea să vă izbiți din nou cu fața în inamici, în rolul unui vierme biped, pentru că Earthworm Jim revine.

Seria creată în urmă cu două decenii de de Shiny Entertainment se întoarce cu un nou titlu, realizat tot de către acei oameni, sau cel puțin o parte din ei. Jocul se află acum în dezvoltare în cadrul a ceva numit Intellivision Entertainment, care lucrează nu doar la jocuri, dar la o consolă nouă. Aceasta se numește Intellivision Amico.

Momentan nu sunt prea multe detalii disponibile despre noul Earthworm Jim, dar îmi imaginez că va include o râmă, un costum foarte avansat picat din spațiu, probabil o vacă propulsată prin cer la un moment. Mai multe informații vor fi disponibile despre joc în ziua de 4 mai, când va fi organizată o transmisiune în direct prin Twitch în cadrul căreia vor fi anunțate noi detalii.

Jocul pare că va fi o exclusivitate a noii console, ce va fi lansată abia anul viitor, la un preț mai mic de 200 de dolari. Acum nu trebuie decât să stăm, să așteptăm, și să vedem când va fi anunțat și un nou MDK.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button