PC&Consoles

EA sustine ca multi producatori sunt interesati de EA Access si Origin

Pana in acest moment nimic nu a fost confirmat in mod oficial, dar conform publisher-ului, multe companii au semnalat interes fata de platforma de distributie Origin si programul EA Access.

CEO-ul EA Andrew Wilson face declaratii din ce in ce mai ciudate in ultima vreme, dar de bun augur daca e sa privim din perspectiva companiei.

Acesta a primit o serie de intrebari in cadrul zilei investitorilor, unde a lansat un indiciu despre viitorul companiei si directia in care doreste sa ca aceasta sa se indrepte. Indiciul are legatura cu EA Access si Origin, acesta declarand:

„In acest moment se bate la usa companiei nostre extrem de des, publisherii dorind sa se alature programelor noastre EA Access si Origin Access, acestia punand mare pret pe reteaua noastra de gameri”

„Right now we are getting knocks on the door on a very regular basis from other publishers who want to be in EA Access and Origin Access because they see the value of being part of that player network.”

EA Access s-a dovedit un experiment de succes de la lansarea din 2014 pana in acest moment, publisher-ul extinzand oferta de la inaugurare. Din pacate CEO-ul nu a dat nici nume si nici nu a indicat cine sunt aceste entitati care s-au perindat pe la usa EA. Totusi, ideea celor de la EA este destul de buna, mai ales ca discutam de 5 euro pe luna, un pret modic pentru numarul de jocuri pe care le poti accesa.

 

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button