GamingPC&Consoles

EA Sports crește prețul microtranzacțiilor în NHL 23, dar se va opri aici?

Jucătorii de NHL 23 au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută zilele trecute, când cei de la EA Sports au anunțat că vor crește prețurile microtranzacțiilor. Anunțul vine de la un membru al staff-ului companiei care a publicat un subiect pe forumul dedicat NHL 23 în care a vorbit despre modul în care prețurile vor fi ajustate începând cu 1 iunie 2023 în concrodanță cu inflația. Măsura se aplică momentan doar jocului în cauză, dar cred că va fi implementată odată cu noile lansări din toamnă asupra tuturor proiectelor de la EA Sports.

Partea bună, dacă există așa ceva, este că prețurile jocurilor vor rămâne aceleași. Adică 70 de euro, prețuri deja mărite odată acum doi ani… deeeci, nu este chiar o veste bună. Iar în înțelepciunea sa, compania a considerat că microtranzacțiile erau prea ieftine și necesitau o mărire de preț. Iar dacă vă întrebați de ce ar fi asta o treabă proastă, gândiți-va doar la sumele pe care le investesc unii în aceste jocuri.

Iar de aici, revenim la vechea problemă cu gambling-ul în jocurile celor de la EA Sports (și nu numai) și cred că tocmai am fost martori la prima din mai multe astfel de mișcări. La cum îi cunosc și pe cei de la 2K Games și alții, mă aștept să auzim mâine-poimâine de scumpiri și în alte titluri precum NBA 2K23/24 sau în Call of Duty. Momentan, măsura este regională, deci nu știm sigur care țări vor fi afectate, dar dacă vă cresc prețurile la FIFA Points din toamnă, acum știți de ce.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button