Gaming

Seria FIFA de la Electronic Arts își schimbă oficial numele în EA SPORTS FC

Fie că ești fan al seriei sau nu, FIFA este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea jocurilor video, în special dacă vorbim despre simulatoarele sportive. Colaborarea dintre Electronic Arts și asociația de fotbal a adus fanilor jocurile FIFA pe care și le doreau, dar iată că acest acord dintre cele două companii se pregătește să ia sfârșit. Despre asta am mai discutat pe site acum o vreme, iar pe atunci aflam despre iminenta redenumire a seriei de la cunoscutul Jeff Grubb.

Acum avem confirmarea oficială a mișcării. Începând cu 2023, seria FIFA va purta un nou nume: EA SPORTS FC. Este un nume puternic și răsunător, care anunță intenția celor de la Electronic Arts de a oferi jucătorilor cea mai mare și mai bună experiență interactivă, în colaborare cu peste 300 parteneri din lumea fotbalului. EA SPORTS FC va deveni platforma prin intermediul căreia EA va inova, va crea și va dezvolta experiențe noi. În plus, aceasta va anima mai multe domenii din jurul sportului, dar va și valorifica forța colectivă a celor 150 milioane jucători de fotbal virtual EA SPORTS. De asemenea, platforma va permite extinderea la sute de milioane de fani, în anii imediat următori.

EA SPORTS FC este viitorul simulatoarelor sportive

Această schimbare le va da pasionaților acces la peste 19.000 atleți din 700 cluburi de fotbal, peste 100 de stadioane și 30 ligi din toată lumea. Introducerea EA SPORTS FC nu va impacta în niciun fel jocurile actuale de fotbal video produse de EA SPORTS, iar EA și FIFA privesc cu anticipație sosirea toamnei, care va coincide cu livrarea celei mai expansive ediții ale EA SPORTS FIFA de până acum. Ultimul joc video FIFA dezvoltat de EA SPORTS va prezenta mai multe moduri de joc, noutăți, ligi, cluburi de fotbal, jucători și competiții decât orice ediție anterioară. În plus, suporterii vor putea experimenta aceste noutăți la nivelul întregului ecosistem EA SPORTS FIFA – incluzând FIFA Mobile, FIFA Online 4 și eSports.   

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button