Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

EA Romania aniverseaza 15 ani de activitate

Pe data de 18 Septembrie 2005 o companie numita Electronic Arts venea pe meleagurile romanesti. Astazi, la 15 ani dupa intrarea pe piata, EA Romania a devenit una dintre cele mai mari nume din domeniul IT de la noi. In acelasi timp, studioul din Bucuresti a devenit unul dintre cele doua care lucreaza an de an la franciza FIFA.

Anul acesta, EA Romania sarbatoreste 15 ani de existenta pe piata locala si suntem mandri de modul in care echipele noastre au lucrat impreuna. Am inceput anul 2020 cu o multime de planuri centrate in jurul oamenilor nostri, jocurilor, noilor tehnologii si activitatilor de branding si il continuam cu optimism si incredere. Suntem mai uniti ca niciodata, in acest moment istoric in care implinim 15 ani de realizari si marcam sute de proiecte. Mai mult, suntem nerabdatori sa dezvaluim cat mai multe fragmente din universul EA Romania, ce reuneste sute de specialisti care lucreaza la unele dintre cele mai populare jocuri video si tehnologii din lume, precum EA Sports FIFA si NHL, la binecunoscutul motor grafic Frostbite, in Cloud sau Security. Suntem mandri de colegii nostri si de munca pe care o realizeaza zilnic de ale caror rezultate se bucura zi de zi milioane de oameni din intreaga lume. Traian Bossenmayer, Director HR, EA Romania

In cei 15 ani de activitate pe piata locala, EA Romania a crescut de la doar 7 la peste 1.700 de angajati si colaboratori. In plus a dezvoltat echipe locale pentru unele dintre cele mai populare jocuri din lume. Vorbim despre FIFA, Need for Speed, UFC Mobile, NBA Mobile, NHL, etc. In plus, activitatea studioului din Bucuresti include si activitati de Development Technology Services, EA Security, Network Support, Application Development, Frostbite si multe altele.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button