PC&Consoles

EA pomenește un nou joc de acțiune

În 2015, Electronic Arts a început să vorbească despre ambiția sa de a face jocuri de acțiune „gigantice”, în stil GTA. Noul studio EA, Motive, lucrează la unul dintre aceste jocuri sub îndrumarea producătorului lui Assassin’s Creed, Jade Raymond. Încă nu știm prea multe despre acest joc, dar directorul general EA, Blake Jorgensen, a dat câteva indicii.

În timpul discursului de la conferința UBS Global Technology din această săptămână, Jorgensen a spus că acest joc are „foarte mult gameplay nou și interesant, pe care nu cred că l-a mai văzut cineva vreodată.” Directorul a mai vorbit de asemenea la general despre motivul pentru care EA dorește să intre în spațiul jocurilor de acțiune, menționând de asemenea și Anthem, noua prorpietate intelectuală a celor de la BioWare.

Acțiunea este în mod clar locul în care suntem cel mai absenți, și reprezintă motivul pentru care construim Anthem și noul titlu pe care echipa lui Jade Raymond de la Motive îl construiește în Montreal. Acesta este cel mai mare sector de jocuri. Este unul asupra căruia nu am petrecut foarte mult timp, pentru că ne-am concentrat atât pe sporturi, cât și pe shootere. Simțim însă că există o oportunitate imensă acolo.

Jorgensen a continuat să spună că noul joc de acțiune al lui Motive are potențialul de a reuși datorită creativității a celor peste 100 de persoane pe care le-a angajat studioul. El a mai spus că noul joc de acțiune al lui Motive are „idei noi care nu au mai fost gândite până acum”. Este un lucru interesant la care să medităm, dar rămâne de văzut ce înseamnă acest lucru în practică.

În cele din urmă, Jorgensen a discutat despre Anthem, spunând că el și directorul general EA, Andrew Wilson, l-au văzut recent și au spus că arată „foarte interesant”. Jocul este programat să fie lansat în 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button