PC&Consoles

EA oferă Origin Access și Titanfall 2 gratuit pentru o săptămână

Electronic Arts este în sărbătoare în acest moment, marcând ediția de 2017 a E3-ului cu o săptămână de Origin Access gratuit.

Oferta este disponibilă până în ziua de luni, 19 iunie, la ora 19:00. Tot ce trebuie să faceți este să creați un cont de Origin, dacă nu aveți deja unul, și să apăsați butonul de Sign Up de la Origin Access. Nu vă speriați când vi se cere să introduceți detaliile bancare, nu veți fi taxați. Trebuie doar să anulați contul înainte ca termenul de 7 zile să expire și nu va trebui să plătiți un leu.

În cadrul acestui serviciu aveți acces la o bibliotecă foarte mare de jocuri marca Electronic Arts, și nu numai. Dar dacă nu suportați ideea, sau credeți că veți uita să anulați abonamentul, atunci vă puteți bucura măcar de Titanfall 2 gratuit, jocul beneficiind de un trail ce se va întinde pe o săptămână întreagă. Nu trebuie să completați nici un formular pentru el, jocul va fi pur și simplu în biblioteca voastră până pe 18 iunie.

La fel ca data trecută, acest trial pentru Titanfall include primele două misiuni din campanie, una fiind doar un tutorial, dar aveți acces deplin la componenta excelentă de multiplayer.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button