GamingPC&ConsolesȘtiri IT

EA oferă o lună gratuită de Origin Access

Sute de jocuri disponibile

Dacă nu ați avut până acum ocazia să vedeți cu ochii voștri cum funcționează serviciul Origin Access al celor de la Electronic Arts, o puteți face din acest moment fără să plătiți un leu.

Compania a luat decizia de a recompensa toți utilizatorii ce activează verificarea secundară a contului cu o lună gratuită de Origin Access. Tot ce trebuie să faceți este să aveți, sau să creați, un cont de Origin (dacă ați participat măcar la un beta test de prin 2008 la vreun joc EA, garantez că aveți măcar 3 conturi de Origin), iar apoi să activați funcția de Login Verification. Aceasta are să sporească securitatea contului, așa că veți primi mai rar mesaje că cineva din Nigeria tot încearcă să vă nimerească parola.

Apoi, timp de o lună de zile, începând cu 1 noiembrie, aveți acces gratuit la Origin Access Basic. Asta include peste 200 de jocuri ce pot fi butonate de zor în această perioadă, precum și trial-uri de câte 10 ore la cele mai recente titluri ale companiei. Oferta este disponibilă până în ziua de 31 octombrie.

Cei care sunt deja abonați la Origin Access Basic vor primi o lună gratuită, iar cei care sunt abonați la serviciul Premiere (ce include și jocurile recente), au parte și ei de o lună gratuită dacă activează Login Verification.

Știu că Origin a fost adesea huiduit, ocazional pe bună dreptate, pentru că este încă un client ce trebuie folosit, pentru practicile de urmărire a celor de la EA, și în general pentru că EA este cam nașpa, dar în sine nu este un launcher rău. La urma urmei, avea până și returnări de jocuri înainte de Steam. Și, oricum, Origin nu mai este de mult sacul de box al internetului, nici măcar Uplay, momentan acest rol fiind ocupat de Epic, până ce Microsoft va reveni cu noua sa variantă a Windows Game Store, pe la sfârșitul anului trecut.

[Electronic Arts]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button