Gaming

EA lucrează la un joc open world Star Wars

Electronic Arts lucrează la un joc open world Star Wars, conform unei liste de locuri de muncă vacante ale companiei. Compania caută pentru studioul său din Vancouver un lead online engineer, care să ofere „caracteristici online pentru un proiect open world Star Wars„.

Listarea nu oferă nicio informație suplimentară despre joc, dar ar putea fi o continuare a proiectului Star Wars la care lucra studioul Visceral Games înainte ca EA să-l închidă. Acesta era un joc de aventură liniar, bazat pe poveste, dar EA a vrut să îl redefinească complet, iar vicepreședintele companiei, Patrick Soderlund, a vorbit despre „o profunzime și o lățime mai mare„.

Un joc open world s-ar încadra în această descriere. De asemenea, EA a spus că eforturile depuse de Visceral vor fi preluate de studioul său din Vancouver, ceea ce se potrivește cu anunțul.

Când Visceral a fost închis, fanii au fost îngrijorați de faptul ca proiectul single-player ar fi transformat intr-un joc multiplayer bazat masiv pe micro-tranzacții – EA a vorbit despre a face ceva la care „jucătorii să dorească să revină și de care să se bucure multă vreme„. Mai târziu a clarificat, spunând: „Nu era vorba de faptul că era un joc single player sau că necesita să fie un serviciu live, ci mai degrabă cum ajungem la un punct în care experiența de joc să fie corectă pentru jucători.

Va trebui să așteptăm și să vedem cum se echilibrează porțiunile de single-player / multiplayer în acest joc Star Wars open world. Puteți să puneți pariu că, având în vedere controversele din jurul lui Star Wars Battlefront 2 și cutiile sale cu conținut aleator, o mulțime de oameni vor fi sceptici.

În caz că ați uitat, vă aducem aminte că și studioul responsabil de franciza Titanfall, Respawn, lucrează și el la un joc de aventură third person plasat tot în universul Star Wars.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button