GamingTech&IT

EA lucrează la un joc Black Panther?

Autor: Matei Pană

Jeff Grubb, jurnalist pentru publicația Giant Bomb, spune că Electronic Arts lucrează la un joc care îl are ca personaj principal pe Black Panther. După ce a menționat acest joc în cursul zilei de ieri într-un tweet, Grubb a spus azi că jocul Black Panther va fi realizat de un studio din Seattle condus de Kevin Stephens, fostul director al studioului Monolith Productions. Jurnalistul spune de asemenea că jocul se află într-o fază incipientă și va fi un joc “mare și open-world” de tip single-player.

Deși nicio informație despre acest joc nu a fost confirmată, ce știm sigur este că EA au anunțat anul trecut în mod oficial înființarea studioului condus de Kevin Stephens (care a supravegheat studioul Monolith Productions în timpul producției jocurilor Middle-Earth: Shadow of Mordor și Shadow of War), lucru care nu poate fi decât o veste bună pentru fanii îndrăgitului personaj Marvel.

Dacă ești gamer și fan Marvel, probabil știi deja că mai există câteva jocuri în lucru a căror acțiune se va întâmpla în acest univers. Acestea sunt Marvel’s Midnight Suns produs de studioul Firaxis, cunoscut pentru seria XCOM, Insomniac lucrează la un joc axat pe personajul Wolverine dar și la un nou joc din seria Spider-Man. În concluzie, fanule Marvel, vei avea ce jocuri să joci! Doar că va trebui să mai aștepți…

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button