Gaming

EA inchide patru jocuri Free to Play!

Cand spui EA, dupa care mai adaugi si cuvintele Free to Play, de cele mai multe ori un sentiment de groaza, ura si eventual sacrificii rituale iti vin in cap. Free to Play pentru EA inseamna, noi va dam ceva „moka”, iar voi ne dati toti banii din buzunar daca doriti sa mai si castigati. Ei bine, se pare ca lucrurile nu stau atat de bine, astazi anuntandu-se ca EA inchide patru jocuri free to play.

Jocurile vizate sunt Battlefield Heroes, Battlefield Play 4 Free, Need for Speed World si Fifa World, care isi vor da obstescul sfarsit in 90 de zile de la data de 15 aprilie. Astfel, pentru cei care au investit niste bani in NFS World sau Fifa World, stati fara grija, EA considera ca jocurile nu mai sunt atat de populare asa cum au fost in trecut si trebuiesc inchise pentru a nu mai pierde bani.

Stirea a fost confirmata de Patrick Söderlund, Vice Presedinte Executiv la EA, care a avut de delarat urmatoarele:

„Recent, am acordat mai multa atentie modelului si experientei Free to Play pe PC pe care jucatorii o abordeaza zilnic” a spus Söderlund „De exemplu, Star Wars: The Old Republic este un joc care inca are o baza de jucatori in continua crestere si o comunitate puternica, joc pentru care dorim sa aducem noi questuri bazate pe poveste in joc.” „Pe de alta parte, alte titluri precum  Battlefield Heroes, Battlefield Play 4 Free, Need for Speed World si Fifa World nu mai sunt atat de populare asa cum au fost in trecut” 

Evident ca nu mai sunt populare stimate Söderlund, cand serverele sunt pline de cheateri si masinile zboara cu viteza luminii. Asta ca sa nu discutam de cheaturile din Battlefield Play 4 Free, unde nici bine nu ai scos capul din spawn ca ti-a si fost ventilat. Vrei sa dai vina pe cineva ca nu mai sunt populare? Arunca o privire in ograda ta, si nu mai da vina pe jucatori!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Macar Neted For Speed World deschideți.l înapoi . Nu conta ca erau hackeri nu aveam probleme cu așa ceva . Jocul era foarte tare. Mai ales in cursele cu jucători care apăreau polițiștii, se câștiga foarte bine daca toți ajungeam in regula la linia de sosire fara sa fie unul prins. Sa găsești cele 15 diamante in fie care zi era foarte frumos si ne mai dădea o recompensa . De mașinile care se cumpărau cu boost sau cash era super chiar daca trebuia sa investești bani pentru a lua boost. Va rog din suflet multi vor NFSW înapoi macar doar el :'( . Si cu hackerii din joc, am înțeles ca si de la asta a fost un motiv de a închide NFSW, RUȘINE sa va fie !!! R.I.P Neted For Speed World. As da orice sa se deschidă înapoi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button