Gaming

EA incearca sa faca misto de Steam… prin Origin

Exista o pilda care ne invata sa fim ponderati in rationament si actiuni. De fapt exista mai multe, dar cea cu uriasul pasnic si fermierul arogant parca se potriveste cel mai bine in acest caz. Folosind magia metaforelor, Steam este uriasul pasnic si Origin este fermierul arogant.

Electronic Arts au tot incercat sa isi separe propiile titluri de platforma Valve, Steam, dezvoltandu-si propiul serviciu de distributie numit Origin. Faptul ca acesta iti mina informatia personala de pe PC nu intra in discutie si nici faptul ca este optimizat din topor, de la update la update acesta avand din ce in ce mai multe probleme. Dar sa faci misto de Steam intr-o maniera atat de grosolana…

Fanii pe de alta parte nu prea au gustat „gluma” celor de la EA, iar colegii de la Kotaku s-au grabit sa dea dovada de memorie scurta, aducand la cunostinta „numeroasele (doua!) jocuri” pe care EA le-a dat gratuit in ultimele luni, adaugand ca Valve nu a facut acelasi lucru. Caz in care o sa imi permit sa enumar din memorie jocurile gratuite oferite de Steam: Left 4 Dead 1, Left 4 Dead 2, Half Life Deathmatch, Half Life 2 si Portal. Toate aceste jocuri au fost incluse la un moment dat intr-o promotie gratuita. Asa ca sloganul celor de la EA, care spune : „70% off games you’ll actually play” se poate traduce in  „70% off Games You’ll Be Able to Play in Three Weeks After The Servers Are Stabilized”

Articole asemanatoare

Back to top button