GamingMOREPC&Consoles

EA dezvaluie abilitatile de top din Anthem

Fiecare clasa de armuri Javelin primeste un mod unic prin care sa scape exploziv din situatiile dificile.

 
Intr-un update recent despre Anthem, ambitiosul joc multiplayer dezvoltat de studioul Bioware, Electronic Arts a dezvaluit abilitatile finale ale costumelor Javelin, armurile mobile de mare putere pe care jucatorii le vor imbraca inainte de a aventura in lumea plina de pericole a jocului.
 
Ultimatele sunt abilitati speciale puternice pe care jucatorii pot sa le foloseasca atunci cand se afla in situatii critice. Reprezinta o mecanica foarte comuna in jocurile multiplayer, iar Anthem nu pare sa se indeparteze prea mult de elementele bine stabilite ale genului: abilitati extreme care lovesc din greu si trebuie incarcate inainte de utilizare, un proces relativ lent care poate fi grabit prin eliminarea inamicilor, asistarea aliatilor sau echiparea anumitor elemente.

Astfel, fiecare dintre cele patru clase de Javelin are o abilitate distincta. Rangerul multifunctional dispune de o baterie cu rachete multi-tinta, care ii permite sa atace simultan mai multi inamici, in timp ce Colossusul duce greul luptei cu o abilitate AOE de tip multi-shot.

Javelinul de tip Storm manipuleaza fortele elementare din Anthem, precum gheata, electricitatea si focul, apropiindu-se mai mult de sablonul clasic al unui elemental mage. Interceptorul, a patra clasa de Javelin, va putea folosi doua sabii generatoare de „ecouri”, care vor continua sa provoace damage oponentilor vreme de zece secunde.

Cu toate ca EA explica pe larg abilitatile in blogul dedicat jocului, studioul mentioneaza de asemenea ca detaliile nu sunt inca definitive si pana la aparitia titlului, pe data de 22 februarie 2019, acestea pot suferi modificari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button