PC&Consoles

EA consideră un abonament pentru FIFA în locul lansării de jocuri noi

Mai știți cum toată lumea spune de ani de zile că lansările anuale de FIFA sunt inutile și că ar putea la fel de bine să treacă la update-uri software periodice prin internet? Electronic Arts pare că începe să înțeleagă ideea, și nu doar pentru că ar fi lansat iar un FIFA ce are doar numele schimbat, iar în rest este identic, cum s-a întâmplat pe Wii cu FIFA 2013.

Andrew Wilson, CEO al Electronic Arts, a dezvăluit într-un interviu pentru publicația Bloomberg faptul că n-ar fi o idee tocmai stranie ca jocurile sportive ale companiei să facă tranziția către servicii. Acesta este de părere că din moment ce ne îndreptăm spre o lume în care internetul este mai rapid pentru toată lumea, nu vede de ce asta nu s-ar întâmpla. La urma urmei, compania deja face ceva similar în China, unde lansează o dată la câțiva ani o iterație complet nouă a unui joc FIFA, recurgând în mare parte la update-uri.

Wilson se referea în la FIFA Online, așa că dacă vreți o idee despre ce ar putea aduce viitorul seriei, puteți arunca o privire peste această variantă. Seria Madden va face și ea o tranziție de acest fel, dar nu prea curând. Deocamdată modelul tradițional de lansare a unui joc în fiecare an este cel de care Electronic Arts e va folosi. Dar cândva, în viitor, vom trece la update-uri. Poate atunci când publicul țintă, americanul de obișnuit, va avea un internet care nu arată ca ce aveam noi acum 8 ani la cel mai ieftin prag posibil.

[Bloomberg]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button