GAMING

EA confunda Battlefront cu Battlefield

Relaţia gamerilor cu ultima încarnare a seriei de jocuri Battlefront nu este una tocmai strălucită, multe dintre elementele care au consacrat seria lipsind cu desăvârşire din acest ultim titlu. Asta după principiu, dacă îl facem, îl facem pentru bani… evident, dar omitem tot ceea ce a făcut populară seria… precum campania de multiplayer, de exemplu!

Nu este o ştire atât de mare faptul că nu o să avem o campanie de single player, având în vedere că se ştia de ceva vreme acest lucru, totuşi, declaraţiile făcute în ultima vreme de reprezentaţii EA ne fac să ne gândim că publisher-ul confundă francizele între ele. Ba mai mult, confundă pasiunea fanilor Star Wars, care la drept vorbind nu sunt atat de mulţi, cu datele adunate din ultimele titluri Battlefield, acestea stand la baza deciziei de a nu include o campanie single player!

Peter Moore, într-un interviu acordat site-ului Gamespot, a delcarat că nimeni nu doreşte o campanie single player, ajungând să îşi sape singur groapa şi să întărească ideea că analişti EA confundă borcanele, declarând:

„Foarte puţini oameni joacă campania single-player în acest gen de jocuri. Asta ne arată datele”

Cel mai probabil datele arată că ultimul joc a apărut în 2005 şi de atunci până acum, speram ca EA să înveţe ceva, totuşi jocul se pare că este o varianta ciopârtită a ceea ce a fost odată. Sigur, rămânem optimişti şi jocul trebuie judecat după propriile valori, dar până la urmă, fanii universului Star Wars şi ai jocului original sunt publicul ţintă. Iar dacă pe aceştia nu reuşeşti să îi aduci aproape, soarta jocului o să fie cât se poate de sumbră. Cine ştie, poate Disney îşi vin în simtitiri şi acordă drepturi de dezvoltare unui alt publisher. Problema este că nu prea vedem cine ar putea publica şi dezvoltă un titlu Star Wars realmente bun în acest moment.

Related Articles

Back to top button