GamingPC&ConsolesTech&IT

EA are în continuare speranțe pentru Anthem

Nu vrem să spunem că starea de spirit a fanilor Anthem este fatalistă în acest moment, dar cu siguranță nu prezice că totul este bine în joc sau în dezvoltarea acestuia. Dar, în mod surprinzător, într-un interviu recent de la E3-ul din acest an, CEO-ul EA, Andrew Wilson, își reafirmă angajamentul față de joc, atât despre acest proiect particular, cât și pentru BioWare ca entitate, și ne garantează că ambele rămân în grațiile companiei.

Un IP trăiește generații și se desfășoară în aceste cicluri de șapte până la zece ani. Deci, dacă mă gândesc la Anthem pe un ciclu de șapte până la zece ani, este posibil să nu fi avut startul pe care mulți dintre noi l-am dorit, inclusiv jucătorii noștri. Simt totuși că această echipă va veni cu ceva într-adevăr cu totul special și ceva grozav, pentru că au demonstrat că pot.

Wilson a explicat că problema principală de la lansare a jocului a fost deconectarea dintre jucătorii care doreau profunzimea experienței unui fir narativ și dezvoltarea unui joc care ar putea fi privit ca o experiență consistentă pe termen lung. Totuși, el a comparat credința în studio cu Steven Spielberg; chiar dacă Spielberg face un film care se întâmplă să nu fie foarte bun, încă mai pariezi pe următorul film pe care îl face, pentru că are o experiență atât de lungă și excelentă. Deci se pare că este totuși cam devreme să discutăm despre decesul lui BioWare.

Ceea ce echipele BioWare gândesc în acest moment este faptul că vom construi o mulțime de jocuri diferite. Vom avea audiența de bază BioWare care a fost cu noi pentru o perioadă foarte lungă de timp. Există copii care au azi 12 ani și care nu erau încă atunci când BioWare a început să facă jocuri … și au așteptări diferite despre ceea ce ar trebui să fie un joc BioWare în contextul lumii în care au crescut. BioWare trebuie să evolueze și trebuie să se extindă și trebuie să testeze elasticitatea acelui brand. Echipele de la BioWare vor continua să vină la lucru în fiecare zi și să-și asculte jucătorii vechi și noi și să încerce să-și îndeplinească promisiunile pe care le-au făcut acelor jucători. Asta vedeți astăzi cu Anthem.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button