PC&Consoles

EA a facut publice toate detaliile cu privinta la Battlefield 1 Multiplayer

Battlefield 1 are ceva surprize pentru cumparatori, jocul urmand sa vina cu 9 harti (intregi), 6 moduri de joc (cam tot alea) la lansare, dintre care unul este un meci de atritie ce poate dura si o ora.

Se pare ca DICE au ceva planuri mari cu acest titlu, posibil si din cauza criticilor pe care le-au primit cu ultimele trei titluri din francize, Battlefield 1 fiind acum jocul care sa aduca seria pe linia de plutire. Pentru ca sa fim seriosi, Battlefield Hardline nu a fost cine stie ce, iar Battlefield 4 inca are proleme pe ici pe colo.

Totusi, Dice au detaliat modurile de joc pe care l-au numit: Conquest, mod pe care il stie deja toata lumea. Rush, aceasi variatie ca si rush-ul original, cu o singura modificare majora, capturarea de puncte iti ofera puncre in kill count. Alaturi de o serie de noi mecanici, precum gasirea unui semnal si distrugerea sau apararea acestuia pentru a apara un punct. Team Deathmatch, modul standard de joc in orice FPS. Domination, similar cu modul Conquest, avand obiective clare. War Pigeons este un mod nou, unde o sa folosesti porumbei calatori asa cum s-au folosit in primul razboi mondial. In principiu este un meci de Quidige, unde echipa ta trebuie sa gaseasca un porumbel undeva pe harta. Operations este modul care dureaza o ora, intinzandu-se pe mai multe harti bazate pe primul razboi mondial.

[Battlefield.com]

 

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. ”Unde gaseste un porumbel pe harta si in care acesta va fi trimis la baza unde va trimite coordonatele pentru barajul de artilerie asupra inamicului. Se speculeaza ca ar putea sa fie ca modul obliteration, in care porumbelul ar putea sa fie din nou capturat de echipa inamica si folosit pentru a chema ei ajutor.”
    Din ce am auzit pe internet de la youtuberi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button