GamingRSS PaginaDeMedia

EA a adaugat peste 1000 de achievement-uri pentru jocurile de pe Steam

EA a revenit in forta pe Steam si a lansat peste 20 de jocuri din catalogul sau. Alaturi de acestea insa, compania a dorit o integrare cat mai buna. Dupa ce multe jocuri au primit si trading card-uri alaturi de badge-urile aferente, acum au si achievement-uri. Iar partea cea mai buna este ca le poti importa daca le-ai obtinut deja pe Origin.

Bazat pe cererea publicului, EA a introdus peste 1000 de achievement-uri pe Steam pentru mai multe titluri care includ Battlefield V, Titanfall 2 si Need for Speed Heat. Aceste achievement-uri pot fi deblocate jucand, sau pot fi importate din Origin daca deja le-ati obtinut acolo.

Procesul de a obtine achievement-urile si pe Steam este foarte simplu. Trebuie sa detii jocul in librarie si sa-l lansezi. De acolo, Steam si Origin vor face ceva magie tehnologica si aceste mici premii vor incepe sa curga in functie de cum si cate ai deblocat. In plus, in jocuri precum Titanfall 2 iti vor fi transferate si recordurile in-game si progresul. Asta face trecerea de la Origin la Steam foarte usoara. Mi-ar placea sa vad si o functie de import a librariei, pentru a nu fi nevoiti sa cumparam jocurile de doua ori. Dar cred ca deja in punctul asta sunt cam nesimtit cu asteptarile, nu? 😀

EA Steam Achievements

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button