PC&Consoles

E3 se extinde si devine deschis publicului

Pentru cea mai mare parte a existentei sale, evenimentul E3 a fost dedicat exclusiv presei si membrilor industriei, publicul larg primind acces doar de anul trecut. Dar anul acesta lucrurile se vor schimba radical.

ESA, organizatia semi-malefica responsabila pentru organizarea E3-ului, anunta E3 Live. Acest eveniment secundar se va desfasura chiar langa E3-ul normal, dar va fi complet deschis publicului si gratuit. Vizitatorii nu vor trebui sa plateasca o taxa de intrare, dar numarul de locuri este limitat, asa ca functioneaza pe sistemul „primul venit, primul servit si rezervarile au prioritate prin forma unor bilete virtuale non-transferabile”.

La E3 Live, vizitatorii vor putea accesa direct cele mai noi jocuri, chiar si cele care sunt prezentate la E3 in aceleasi zile. Vor putea interactiona cu dezvoltatorii de jocuri si vor avea parte de divertisment in direct, plus numeroase competitii. Evenimentul va incepe in ziua de 14 iunie, tot atunci cand E3 isi deschide portile. Desigur, conferintele traditionale vor avea loc inainte de aceasta data.

Decizia celor de al ESA sa deschida mai mult E3 pentru public este una necesara, din cauza scaderii evenimentului in popularitate pentru marile companii. Anul acesta pana si Electronic Arts si-a anuntat absenta, organizand evenimente similare cu E3 Live in aceeasi perioada.

Cu ocazia asta sper ca ati realizat si ceva destul de amuzant. Ca la toate acele prezentari a celui mai nou joc din seria Call of Duty sau la anuntul celui mai banal si neinteresant lucru cu putinta de la o conferinta de presa la E3, oamenii din tribune care aplaudau si adesea urlau ca la stadion nu faceau parte din publicul larg. Erau membri in mare parte membri ai presei. Stiti voi, cei pe care va bazati sa scrie articole si sa faca emisiuni care sa nu aiba inclinari prea mari in favoarea produsului si in defavoarea voastra. Oameni care sa aiba poate ceva mai multa imunitate la marketing sau vreun fel de filtru prin care sa distinga minciunile tipice de la E3 de realitate. Cel putin de aceasta data la E3 vor fi so oameni de rand, asa ca poate nu vor mai trebui sa urle atat de tare de parca echipa lor preferata de fotbal ar fi dat gol.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button