GamingPC&ConsolesTech&IT

E3 nu se teme de coronavirus

Poate ar trebui

În urma numeroaselor anulări și amânări de evenimente, organizația semi-malefică ESA anunță că propriul său E3 nu va fi afectat. MWC a fost anulat, Eve Online a rămas fără convenție anul acesta, GDC întârzie, până și salonul auto de la Geneva a fost anulat, dar E3 2020 se va întâmpla!

Entertainment Software Association a dezvăluit că lucrurile vor continua conform planului și că planificarea evenimentului decurge la viteză maximă. Folosirea expresiei „viteză maximă” nu este tocmai cea mai încurajatoare formulare cu putință atunci când vorbim despre o pandemie. Totuși, ESA va monitoriza situația cu atenție și va avea ca priorități bunăstarea, sănătatea și siguranța celor care vor veni la eveniment.

Cu această ocazie aș vrea să vă amintesc de faptul că anul trecut ESA a dat în vileag toate detaliile personale a cam 2000 de oameni ce au fost la ediția din 2019 a E3. De asemenea, un număr de companii importante nu prea mai vin la E3 oricum. Sony a dezvăluit de ceva vreme că va sări peste eveniment, considerând că nu merită să aibă o prezență aici, deși mai are puțin și lansează o nouă consolă.

Măcar căldura verii ar trebui să reducă potențialul de răspândire al virusului. Sper.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button