GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

E3 2020 a fost anulat

Frână maximă

Organizația semi-malefică ESA anunța săptămâna trecută că E3 2020 va avea loc fără îndoială și că plănuirea sa decurge la viteză maximă. La două zile după acest anunț, orașul Los Angeles a declarat o stare de urgență din cauza coronavirusului Covid-19.

Din fericire, organizatorii evenimentului par să fi decis că poate ar fi mai bine să nu se umfle în pene și au ajuns la concluzia că ar fi o idee mai bună pentru toată lumea dacă E3 nu ar avea loc anul acesta. Informația nu vine deocamdată direct de la organizația semi-malefică ESA, ci de la diverse companii din industria jocurilor care au fost informate despre anularea evenimentului, urmând ca anunțul public să fie făcut astăzi.

E3 2020 oricum avea ceva probleme în ceea ce privește prezența, un număr de companii măricele anunțând că oricum vor evita evenimentul, precum Sony.

Va fi interesant să vedem ce se va întâmpla anul acesta, pentru că în cazul în care absența E3-ului nu este simțită în vreun fel de companii, ediția de anul viitor ar putea avea și mai multe abandonuri.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button