GamingPC&ConsolesTech&IT

E3 2019: Xbox promite „ceva nou” pentru conferința de presă

Microsoft se află în plin proces de pregătire pentru prezentarea sa de la E3 2019 și a promis că va fi „ceva măreț” pentru Xbox în acest an. Recent, compania a adăugat un nou teaser interesant, care însă este atât de vag încat ar putea însemna aproape orice.

Într-un tweet de pe contul oficial Xbox, compania a spus: Am invitat ceva nou la #XboxE3 anul acesta. Desigur, prezentările E3 sunt deseori pline de anunțuri, dar acesta pare a fi ceva mai deosebit, mai mare decât majoritatea surprizelor de la E3. Menționarea unei invitații ar putea însemna că Microsoft va aduce ceva din afara propriei companii.

Deci, ce ar putea însemna asta? Formularea curioasă ar putea sugera ceva cu adevărat spectaculos – în orice caz, este posibil chiar să vizeze dezvăluirea următoarei generații Xbox, Scarlett. Deși nu este așteaptat să se lanseze mai devreme de anul viitor, Sony a vorbit deja foarte mult despre PS5, care nu are nici măcar nume, astfel încât Microsoft ar putea dori să urmeze exemplul și să-și schițeze viziunea pentru hardware-ul de ultimă generație.

Dincolo de asta, știm că Microsoft va vorbi despre serviciul de streaming xCloud care se va lansa mai târziu în acest an. De asemenea, a sugerat extinderea serviciilor Xbox la alte platforme și a anunțat recent serviciul Xbox Game Pass pentru PC. Microsoft intenționează totodată să prezinte 14 jocuri ale Xbox Studios, inclusiv unele din seria noilor sale achiziții.

Luând toate acestea în calcul, anunțul companiei ar putea să se refere la aproape orice, de la un parteneriat surprinzător la hardware sau servicii noi. Va trebui să urmărim conferința de presă Xbox la E3 pentru a afla răspunsul. Aceasta va începe pe data de 9 iunie la ora 23 (ora României).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button