GamingPC&ConsolesȘtiri IT

E3 2019: Arkane Studios anunță Deathloop

În timpul conferinței de presă Bethesda la E3 2019, Arkane Studios au anunțat următorul lor titlu, Deathloop. Jocul de acțiune first person are un stil de artă similar cu Dishonored și Prey (nu putem spune că suntem surprinși) și îi vedeți pe cei doi asasini protagoniști blocați într-o buclă în timp.

Deathloop
prezintă pe rivalii Colt și Julianna. De fiecare dată când unul dintre ei moare, acea persoană se trezește din nou într-o altă locație, cu viața reînnoită. Colt crede că singura modalitate de a rupe ciclul și de a se elibera de această capcană a morții este găsirea unei modalități de a o ucide pe Julianna odată pentru totdeauna. Julianna, pe de altă parte, se bucură de ciclul de deces și de renaștere în care cei doi sunt prinși și crede că acesta va continua doar dacă ea îl va omorî constant pe Colt. După cum vă puteți imagina, acest lucru duce la încercarea celor doi să se omoare reciproc din nou și din nou. Puteți să vă vedeți asta în trailerul de mai jos.

Ca multe dintre titlurile anterioare ale lui Arkane Studios, Deathloop prezintă o poveste întortocheată și niveluri meticulos concepute. Colt și Julianna au abilități de alergat pe perete și au, de asemenea, puteri speciale, aproape magice – care par foarte asemănătoare cu cele utilizate de Corvo de la Dishonored. Cele două personaje rivale sunt prinse pe o insulă. Este posibil ca ei să nu fie singurii locuitori, dar având în vedere de câte crime comit atât Colt, cât și Julianna, aceste alte personaje nu sunt, probabil, foarte prietenoase.

Deathloop
nu a primit o dată de lansare. Platformele pe care se va lansa nu au fost încă anunțate.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button