Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

E un OZN? Nu, este camera facuta de Facebook.

/
/
/

Facebook a dezvaluit seara trecuta cateva lucruri interesante despre planurile sale de dominare mondiala. Compania a prezentat prima sa camera, dar nu una facuta pentru banalitati ca selfie-uri, ci pentru captura pe 360 de grade.

Fiind genul de tehnologie care ar merge mana in mana cu un Oculus Rift, s-ar crede ca Facebook ar sari sa vanda aceasta camera Sorround de 360 de grade, dar nu va face asta. In schimb, designul hardware va deveni in esenta open-source. Acesta va putea fi descarcat pe GitHub de la vara, permitand oricui sa realizeze propria camera.

2016fb-360-05jt-1

Partea la care Facebook are o implicare mai directa este componenta software. Camera va putea captura continut pe 360 de grade, asambland asa cum trebuie fiecare cadru pentru a realiza o experienta imersiva prin intermediul unei aplicatii care functioneaza on-line.

Ansamblul este compus din 14 camere mai mici, orientate in asa fel incat sa ofere o perspectiva cu adevarat sferica, in tot detaliul necesar pentru a reda imaginea si in 3D, pe rezolutii care pot atinge chiar 8K pentru fiecare ochi, in modul stereoscopic.

[Engadget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar