Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

E posibil ca SanDisk sa ajunga la alta companie!

/
/
/

In ziua de astazi piata de hardware se afla intr-o continua schimbare. Ba au loc fuziuni, ba compania X cumpara compania Y sau mai multe sau te trezesti ca un nume mare sau relativ mare da faliment.

Sunt cazuri care pot fi gasite si in industria de gaming, unde brand-uri si jocuri s-au dus pe apa Sambetei pur si simplu, iar multi gameri au ramas cu sufletul sfasiat.

In ultima vreme, pe internet umbla zvonuri cum ca SanDisk are de gand sa isi vanda compania si deja are doi posibili cumparatori. Acestia sunt Micron si Western Digital. In momentul de fata, valoarea companiei SanDisk pe piata este de aproximativ 12,5 miliarde de $$$.

Personal, eu mi-as dori ca Western Digital sa fie cumparatorul final deoarece este o companie cu greutate si renume pe intreg mapamondul si sunt sigur ca ar beneficia de pe urma acestei tranzactii. Pe de alta parte, Sandisk si Toshiba au un fel de parteneriat cand vine vorba de uzina lor de memorii flash din mama Japonie asa ca mai intai ar trebui sa discute cu ei sa vada daca le convine acest pas sau daca sunt optiuni mai viabile dupa care sa beneficieze mult mai mult ambele companii.

[guru3d]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar