MORE

E-Label: O noua lege in SUA imbunatateste… aspectul gadgeturilor!

Daca ti-ai dorit vreodata ca semnele alea ciudate de pe spatele telefonului sa dispara, acum a venit momentul victoriei. In America, presedintele Obama a semnat recent asa-numita Lege E-Label, care ii obliga pe producatorii de gadget-uri sa transfere toate simbolurile si mesajele de pe carcasa telefonului, in format electronic… in telefon.

Astfel, in viitorul deloc indepartat, ne vom putea cumpara gadget-uri fara insemne inscriptionate pe carcasa. Exceptie de la aceasta regula va face insemnul CE, care arata ca produsul respectiv este aprobat spre comercializare in Uniunea Europeana. Cele doua litere pot sa dispara doar in momentul in care in UE va fi semnata o lege similara cu E-Label. O idee buna?! Da!!! Absolut! In ultimii ani au tot aparut fel si fel de inscriptii pe spatele terminalelor si gadget-urilor noastre, de multe ori fiind nevoiti sa acoperim cu o carcasa aceste „picturi rupestre” de pe device-urile noastre. Este o lege care chiar are un sens, aceste inscriptii putand fi bunaoara pe interiorul carcasei, nu pe exterior, fara sa strice estetica dispozitivului nostru.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Aaaa.. Nu stiu daca si alte modee, dar xperia z ultra de la sony are o mica hartiuta care intra si iesi, langa slotul sim. Aceasta hartiuta contine datele importante ale telefonului, cat si acele simboluri. Sony nu au avut nevoie de o lege pentru a se gandi la aspectul dispozitivelor sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button