GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Dying Light va avea un crossover cu Left 4 Dead 2

Au trecut aproape zece ani de cand Left 4 Dead 2 ne-a lasat sa murim in grup, insa franciza continua sa fie populara si in ciuda lipsei de titluri noi. Acum, L4D2 se bucura de niste timp sub lumina reflectoarelor, intrucat Dying Light il va folosi ca referinta pentru un eveniment.

Dying Light este inca un titlu activ cu update-uri gratuite, iar Techland continua sa dezvolte si continuarea acestuia. Unul dintre evenimentele despre care vorbesc va fi Dying Light: Deadeye’s Promis, un eveniment crossover care va sarbatori aniversarea de zece ani a lui L4D2 pe data de 17 Noiembrie.

Momentan, Techland doar ne ademeneste cu informatii micute si nu avem inca o lista cu toate detaliile. Valve nu a spus nimic despre asta, chiar daca mi-ar placea sa vad ceva si din partea lor odata cu aniversarea de 10 ani a lui Left 4 Dead 2. Desigur, mi-ar placea foarte mult o continuare a seriei care mi-a mancat sute de ore cu prietenii, dar stim cu totii ca Valve nu stie sa numere pana la 3 🙁

KitGuru

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button