MORE

Dying Light: The Following – 15 minute de gameplay

The Following, primul expansion al lui Dying Light, a primit o secvență lungă de 15 minute de gameplay, comentată de către cei de la Techland.

The Following adaugă o zonă complet nouă în Dying Light, în afara orașului din campania principală. Este o zonă rurală, deschisă, ce poate fi explorată în detaliu, fie la pas, fie la bordul unei mașini. Fiind o locație cu mult mai puține clădiri, există mai mult loc de mișcare decât în oraș. Nu este o pustietate totală, vor fi pâlcuri de civilizație ce vor reacționa diferit la prezența jucătorului în funcție de acțiunile sale.

Povestea jocului implică nu doar zombies, ci și un cult bizar ce cumva a căpătat imunitate la infecție. Cum? Asta vei afla jucând The Following. Personajul este același, și gameplay-ul de bază este același, însă ai parte de câteva unelte suplimentare pe care le poți folosi împotriva inamicilor.

Pe lângă transformarea baloților de fân în arme improvizate pentru strivit zombies, ai la dispoziție o mașinuță ce poate fi îmbunătățită cu timpul, ai arbalete, pistoale mitralieră și multe altele.

Nu există încă o dată de lansare pentru acest expansion, dar se știe că va fi disponibil la un preț acceptabil de 15 dolari/euro, și este inclus în Season Pass.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close