Gaming

Dying Light primeste un update si… masini!

Techland s-au făcut remarcați cu Call of Juarez și Dead Island în ultima vreme, dar cireașa de pe tort a fost Dying Light, cel mai recent joc al lor. Îmbinând elemente precum parkour-ul, zombii și luptele corp la corp, jocul a reușit să se facă remarcat, și dezvoltatorii se pare că încă găsesc potențial pentru capodopera lor, motiv pentru care continuă să îmbunătățească titlul și să adauge conținut nou.

Într-un videoclip lansat zilele acestea, ne sunt prezentate toate elementele noi adăugate în cele 180 de zile de la lansare, adică undeva la jumătate de an. Toate DLC-urile, precum The Bozak Horde, Cuisine & Cargo, Ultimate Survivor Bundle, care sunt parte din season pass, dar și modurile de joc Parkour Fever, Hard Mode, Quarantine Zones 2.0 se regăsesc în acest clip de promovare.

Ceea ce este totuși fantastic apare la final, pentru a pune fanii puțin pe jar, dar în același timp oferindu-le si o mostră din ceea ce va urma în alte update-uri. Vorbim aici despre… mașini! Ei bine, nu este un secret faptul că vehiculele erau ceva așteptat și dorit de multă vreme în Dying Light, însă acum le putem vedea pentru câteva secunde. Acestea arată destul de bine, fiind în ton cu jocul postapocaliptic.                                                                   

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button