Gaming

Dying Light primeste Steam Workshop si Developer Tools

Dying Light este unul dintre jocurile de anul acesta care ne-a placut nespus. Cu toate ca nu era Dead Island, aducea ceva nou si destul de interesant, rezultatul fiind o experienta placuta. Cu toate astea lipsea ceva, MOD Tool-urile. Ei bine, Dying Light primeste Steam Workshop dar si Developer Tools, lasand astfel moderii sa isi faca de cap in joc si sa realizeze imposibilul. (Cine stie, poate vedem un Bucuresti refacut in joc?)

Techland au promis acest update de ceva timp, dar abia in cursul zilei de ieri l-au si facut, mic la drept vorbind, de doar cativa mega, dar care permite acum comunitatii sa isi faca de cap cu texturile jocului si sa-si realizeze propriile scenarii, daca au indemnarea necesara. Pentru a accesa developer tools in Steam tot ceea ce trebuie sa faci este sa te duci in Steam->Library->Tools si sa descarci de acolo Dev Tool-ul. Mai mult, daca ai nevoie de un pic de ajutor, poti pur si simplu sa accesezi cele 6 clipuri extrem de clare care iti arata ce si cum trebuie sa faci pentru a modifica jocul.

Cu toate ca mod-tool-urile au fost lansate ieri, in momentul redactarii acestui articol se aflau deja peste 40 de obiecte in SteamWorkshop, ceea ce inseamna un singur lucru: in curand se vor inregistra si ceva noi campanii realizate de la zero de catre comunitate.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button