Gaming

Update-ul final pentru Dying Light îți face trecerea gratuită la Enhanced Edition

La mai mult de șapte ani de la lansarea inițială, Dying Light primește ultimul său update. Ever. Clar, jocul s-a menținut foarte bine și este o plăcere să treci din nou prin el, iar la asta contribuie pasiunea și dedicarea lui Techland. Studioul polonez s-a preocupat intens cu suportul post-launch, atât pentru cel mai nou joc din serie, cât și pentru primul născut.

Da, am avut parte de mult conținut extra, optimizări, event-uri, toate acestea aduse constant și conștiincios, dar și lucrurile bune trebuie să se termine cândva, nu? Măcar acum avem parte de un sfârșit „on a high note”, cum s-ar spune, pentru că ultimul update pentru Dying Light este deja live pe Steam și aduce multe daruri de rămas bun. El se concentrează pe DLC-ul Hellraid, optimizând gameplay-ul și economia, precum și mici ajustări în materie de dificultate, tutoriale și fix-uri pentru bug-uri, printre altele.

Însă partea cea mai frumoasă este că această actualizare le va face jucătorilor trecerea gratuită la ediția Ehanced a lui Dying Light. Upgrade-ul include expansion-ul The Following,  Bozak HordeCuisine și CargoUltimate Survivor Bundle și Crash Test Skin Bundle. Ai, deci, o poveste nouă, o hartă nouă, care duce acțiunea departe de oraș și te aruncă fix în peisajele rurale și îți pune în mână volanul unui buggy, la care se adaugă încă patru DLC-uri dense și engaging.

Deci, dacă erai în căutarea unui motiv pentru a te reapuca de Dying Light Întâiul, acum îl ai. Apoi vei putea reveni în acțiunea din Dying Light 2 într-o tranziție foarte smooth și consistentă. Techland a anunțat că va oferi suport post-launch pentru cel de-al doilea joc din serie cel puțin cinci ani de acum încolo, deci sfârșitul nu este întotdeauna ceva permanent.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button