GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Dying Light Bad Blood este gratuit pentru posesorii jocului de bază

Și există

Acum că a venit vestea că Dying Light 2 va sosi doar când este gata, fanii seriei vor trebui să își astâmpere o vreme pofta pentru ceva nou. Bine, jocul ce este deja pe piață tot primește frecvent tot soiul de evenimente și alte chestii, așa că mereu este motiv să revii la el, pe lângă faptul că este destul de distractiv ca standard.

Dar cei care nu au răbdare își pot orienta privirea către ceva relativ nou. Sau măcar ceva lansat și vârât într-un con de umbră mai ceva ca acel joc de care nu își mai amintește nimeni. Știți la care mă refer, cel cu chestia, și lucrul ăla care.. oricum, nu contează asta. Ce contează este că Dying Light Bad Blood poate fi obținut acum gratuit dacă aveți deja Dying Light. Procesul implică intrarea pe acest site, crearea unui cont, și îmi imaginez că urmează și alți pași de acolo pentru validarea faptului că dețineți Dying Light pe Steam. Nu știu să vă spun, pentru că durează o grămadă de timp pentru ca mail-ul de activare al contului să sosească.

Și ce este Bad Blood? Mai țineți minte când toată lumea încerca să facă un Battle Royale din orice? Eh, asta este Bad Blood. Doar că sunt doar 12 oameni pe o hartă, și până să devină gratuit te chinuiai să își găsești până și pe aceștia. Jocul încă se mai află în Early Access. A fost lansat acolo cu doi ani în urmă. Habar nu aveam că există, și mi-a plăcut tare, tare mult Dying Light. Mai puțin povestea. Și personajele. E bine că l-au angajat pe Chris Avellone să se ocupe de asta în continuare.

[Overclock3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button