GAMING

Dying Light are o variantă demonstrativă

Dying Light este pe val zilele astea. După dezvăluirea primului său expansion, The Following, vine vestea că jocul are acum o variantă demonstrativă, disponibilă pentru toate platformele.

Indiferent că aveți un Playstation 4, un Xbox One, un PC cu Windows sau unul cu Linux, aveți de acum acces la o mostră din joc. Conținutul disponibil se va întinde pe aproximativ 3 ore, acoperind o parte din zona Slums a jocului, în care veți avea un lanț de misiuni principale și câteva secundare, plus provocări și evenimente aleatoare.

Versiunea demonstrativă include toate componentele mecanice, confecționatul de arme, parkour, ciclul zi-noapte ce transformă inamicii în veritabili monștri, și modul cooperativ.

Puteți juca Dying Light prin internet cu până la trei amici, scormonind după resurse valoroase pe timp de ziuă, și ascunzându-vă în spatele unor ziduri rezistente și a unui lanț de capcane pe timp de noapte.

Motivul pentru care jocul primește acum o variantă demonstrativă este destul de simplu, după cum spune și producătorul jocului, Tymon Smektala. Cel mod mai bun de-a convinge mai mulți oameni să cumpere Dying Light este sa le oferi ocazia să îl încerce. O filozofie ce nu mai este pe atat de populară pe cat era în deceniul anterior, când o variantă demonstrativă pentru un joc de buget mare era ceva banal, nu o raritate bizară.

[Blue’s News]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close