GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Dying Light 2 va avea scriitori foarte buni

Dying Light 2 a fost o surpriză neașteptată la E3. Nu pentru că jocul a fost anunțat, la ce succes a avut primul, era de așteptat ca o continuare să răsară într-o zi sau alta. Ce nu era de așteptat era ca la cârma construirii poveștii, lumii și personajelor să fie oameni pe care nu i-ai găsi de obicei lucrând la ceea ce pare la prima vedere a fi „încă un joc cu zombies”.

Jocul tot este despre zombies, dar plasat la 15 ani după ce a început molima, iar societatea s-a reorganizat pentru a continua în ciuda apocalipsei undead. Iar de structura sa, de modul în care funcționează, și de toate elementele narative se ocupă atât Chris Avellone, cât și câțiva din oamenii care au fost responsabili pentru povestea cu The Bloody Baron din The Witcher 3.

Dacă nu mai țineți minte acea parte din joc, misiunile care îl implicau pe baronul sângeros erau extrem de bine realizate în ceea ce privește conturarea și dezvoltarea unui personaj sinistru, dar în același timp foarte uman. Iar Chris Avellone, eh, el a scris și proiectat o mare parte din Planescape Torment, așa că nu prea mai poți spune nimic după asta.

Dying Light 2 va avea o poveste reactivă la acțiunile jucătorului, deciziile voastre afectând atât lumea cât și soarta personajelor.

Așa că un joc de acțiune first person despre ciomăgit zombies și parkour, de la care nu se aștepta nimeni să aibă ceva prea elevat în el are scriitori demni de un RPG despre explorarea naturii ascunse a umanității. Și când vă gândiți că seria asta era la originile sale Dead Island, chiar că este surprinzător.

Noua aventură cu zombies a celor de la Techland va sosi anul viitor.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button