Gaming

Noul update pentru Dying Light 2 aduce modul New Game+ și multe altele

Autor: Matei Pană

Techland au făcut un anunț pe site-ul lor oficial în care detaliază noutățile și îmbunătățirile cu care vine Patch-ul 1.3.0 pentru Dying Light 2. Acesta se concentrează în principal pe probleme ale sistemului de co-op și pe adăugarea de content pentru sfârșitul jocului. Mai jos aveți o listă cu o parte din schimbările și noutățile cu care vine acest update:

  • Adăugarea modului New Game + care vine cu mecanici noi, comportament diferit al inamicilor care îi va face; mai dificili și multe alte update-uri în acest sens care vor “schimba în mod semnificativ stilul de gameplay”;
  • Update-uri ale modului co-op, asigurând o experiență de joc mai stabilă și mai plăcută;
  • Update-uri ale gameplay-ului, care includ schimbări în mecanicile grapple hook-ului;
  • Adăugarea unui slider pentru FOV în variantele de PlayStation 5 și Xbox Series X;
  • O multitudine de bug fixes.

Lista completă a update-urilor din acest patch o puteți găsi aici. Este clar că Techland acordă deosebit de multă importanță titlurilor din seria Dying Light, și cine știe, poate vom primi la fel de mult content pentru Dying Light 2 cum am primit și pentru primul titlu din serie, care pe lângă diverse îmbunătățiri ale content-ului existent, au adăugat expansiuni care au adus mai mult content la un loc decât versiunea de bază a jocului.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button