GamingRSS PaginaDeMedia

Dying Light 2 se apropie, iar Techland vrea sa ne surprinda

Dupa o multime de zvonuri si discutii pe baza acestui subiect, Dying Light 2 ar putea veni destul de curand. In ciuda stirilor care spuneau ca Techland ar putea fi cumparati de o alta companie. Acest fapt a fost demolat insa de echipa de PR a companiei care a declarat ca studioul va ramane independent.

Ok, deci care e treaba cu Dying Light 2? Ei bine, intr-un interviu acordat celor de la The Escapist, seful departamentului de game design al Techland a oferit cateva informatii foarte interesante referitoare la joc.

Development-ul lui Dying Light 2 merge inainte conform estimarilor facute la inceputul acestui an. Jocul este pe o panta ascendenta de mai bine de patru ani. Fundatiile acestuia raman aceleasi ca atunci cand am inceput productia. Totusi, procesul natural pentru orice munca creativa este sa ne concentram pe evolutia unor componente individuale. Aici ma refer la factori precum optimizare, imbunatatiri si extensia unor elemente promitatoare.

Avem o intreaga echipa la Techland care lucreaza la anuntul datei de lansare pentru Dying Light 2 si toate informatiile care vin impreuna cu acesta. Stiu ca vor sa surprinda jucatorii, deci nu vreau sa le stric surpriza. Singurul lucru pe care vi-l cer, este sa ne credeti cand spunem ca suntem pe ultima suta de metri ai acestui proiect si avem nevoie de suportul vostru.

Tymon Smektala, Lead Game Designer, Techland

Din ceea ce spune Smektala, se pare ca Dying Light 2 chiar este aproape. Acesta este un moment pe care fanii il asteapta de mult timp, iar anuntul acesta nu poate fi decat benefic pentru cei ce asteapta noul joc. Imi place si modul in care Techland abordeaza subiectul si dedicatia de care da dovada, din pozitia unui studio independent.

Dying Light 2

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button