GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Dying Light 2 întârzie

Toată lumea pare să se fi supărat pe această primăvară și anunță că se îndreaptă spre ținuturi îndepărtate, posibil mai verzi, mai maronii, poate mai călduroase, poate la iarnă. Cel mai recent joc ce își anunță întârzierea este Dying Light 2-ul celor de la Techland.

Într-o postare realizată de studiou pe diverse pagini de „social media” este relevată ratarea datei de lansare prevăzută anterior. Din păcate, postarea nu include și o clarificare a datei la care jocul va ajunge efectiv în mâinile noastre, doar că au ca prioritate livrarea unei experiențe care să se ridice la standardele, etc, etc, etc.

Întârzierea acestui joc nu este nici pe departe un lucru rău, deoarece Techland chiar a dat dovadă cu Dying Light că încă mai poate scoate ceva fenomenal. Singurele părți slabe cu adevărat din acel joc erau povestea și personajele. Iar pentru a remedia tocmai partea asta l-au recrutat pe Chris Avelone să scrie povestea lui Dying Light 2 și să ajute la definirea lumii. O lume unde de această dată ai de ales în ceea ce privește lucrurile pe care le faci, nu ești doar o mămăligă fără șira spinării în fiecare secvență cinematică, dar cumva avatarul terestru al zeului morții în afara lor.

Știți voi, un joc tipic Bioware.

[Facebook]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button