GamingPC&ConsolesTech&IT

Dwarf Fortress sosește pe Steam

Tot apar știri în ultima vreme despre jocuri care devin exclusivități, temporare sau nu, pentru serviciul de distribuție al celor de la Epic Games. Dar astăzi avem o altfel de veste. Una complet neașteptată. Cea că Dwarf Fortress va sosi pe Steam.

Jocul are deja o pagină dedicată, are un trailer, are până și o dată de lansare estimată de „probabil la trei ani după explozia soarelui”, sau ceva asemănător. Dacă sunteți un fan al jocului, atunci probabil veți observa și ceva important. Nu prea arată ca Dwarf Fortress.

Varianta de Steam a jocului chiar are grafică, are muzică, are sunet, are suport pentru Steam Workshop (sau va avea la un moment) și va avea un preț. Da, pe lângă faptul că are acum DRM, Dwarf Fortress în varianta de Steam va avea și un preț. Acesta ar urma să fie în jur de 20 de dolari/euro, dacă ar fi să mă iau după cât costă jocul pe itch.io. 

Sigur, poate pentru unii apariția pe Steam a unui joc ce poate fi descărcat gratuit de oriunde de pe internet de mai bine de un deceniu nu are să pară ca ceva important. Dar pentru cei care au pierdut generații de pitici prin locuri neștiute de lume, înseamnă foarte mult.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button