PC&Consoles

Dust2 iese la pensie în CS:GO

Mai știți cum în CS:GO tindeți să găsiți un meci în doar două secunde dacă bifați Dust2 la selecția de hărți? Eh… asta încă mai este valabil, dar harta a cam fost scoasă la pensie.

Valve anunță că vestita hartă, care a devenit mai sinonimă cu ceea ce înseamnă Counter-Strike decât găinile de pe Italy, nu mai face parte din grupul de hărți active. Dust2 a fost trecut în rezervă, în competiții fiind folosită de acum noua variantă a lui Inferno.

Și de ce exact a făcut Valve asta? Atât pentru a face meciurile competitive ceva mai interesante, aruncând la mijloc o hartă la care fiecare tactică posibilă a fost deja descoperită și uzată, cât și pentru a face loc variantei sale îmbunătățite.

Tot umblă vorba că Valve ar dori să refacă Dust2 în același mod în care a fost remodelat Nuke și Inferno, iar acum că harta a fost trecută în rezervă, o astfel de schimbare ar putea fi iminentă. Cine știe, poate varianta nouă va fi lansată concomitent cu următoarea operațiune, prin anul 2035. Nu de alta, dar operațiunea trecută a fost acum un an de zile.

[Rock Paper Shotgun]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button