MORE

Dust 514 se inchide, CCP lucreaza la un shooter nou

Cu ani in urma, studioul CCP a dezvaluit un nou proiect maret. Dust 514 urma sa fie un FPS cum nu a mai existat pana acum, unul a carui jucatori afectau direct ce se intampla in lumea unui alt joc, MMO-ul EVE Online. Dust 514 a fost lansat, pentru Playstation 3, fiind promisa si o varianta de PC, dar asta nu se va mai intampla, pentru ca jocul va fi inchis.

CCP anunta ca Dust 514 va fi scos din functiune in ziua de 30 mai. Motivul inchiderii nu a fost anuntat, dar ar putea fi legat de faptul ca a fost lansat pentru o singura platforma care a fost deja inlocuita.

Totusi, acesta nu este sfarsitul. Chiar daca Dust 514 nu va mai exista, munca premergatoare pentru varianta de PC, Project Legion, a evoluat intr-un titlu nou, care va fi dezvaluit in detaliu la EVE Fanfest, in luna aprilie.

Tot ce va pot spune despre acest nou joc facut de CCP este va fi tot un shooter si va fi construit pe motorul Unreal 4. Jocul va fi bazat pe ce lectii au invatat de la Dust 514, asa ca probabil nu va fi lansat exclusiv pentru o consola care peste doi ani va fi inlocuita. Bine, au anuntat deja ca va fi disponibil pentru PC, asa ca asta din start nu va mai fi o problema.

Simultan, e tare bine de stiut ca au irosit resurse construind si intretinand un joc mort, in loc sa termine MMO-ul Vampire The Masquerade.

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button